| Mutlaka Okuyun Önemli | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kayabas Albay
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 29 Nerden : Bursa İş Ve Hobiler : www.oyuncu-forumu.tr.cx, kızlar, AVATAR, drake & josh Lakap : Cücü Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Mutlaka Okuyun Önemli C.tesi Ağus. 16, 2008 11:24 am | |
| Evet arkadaşlar kısaca anlatacağım siteyi her gün dolaşıyorum tüm yenilikleri inceliyorum noktasına kadar.... Arkadaşlarım bana " biz de konu açabilir miyiz " sorusunu yöneltti. Sonuçta bu site bir forum sitesi ve hepiniz istediğiniz konuyu yazabilirsiniz eğer açacağınız konu bu konuları kapsamıyorsa bana mutlaka özel mesaj olarak veya başka sekilde ulaşın ben hangi konuyla ilgiliyse öyle bir forum yeri açarım ve siz de mesaj yazarak veya konulara cevap vererek kademe atlayabilirsiniz ve moderatör fln olabilirsiniz | |
|
| |
@_ONURHAN_@ Mavi tim
Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 28 Nerden : Bursa'daki evimden 8D İş Ve Hobiler : ögreneci Lakap : LAKAPSIZ Kayıt tarihi : 14/08/08
| Konu: Geri: Mutlaka Okuyun Önemli Paz Eyl. 28, 2008 11:16 am | |
| arkdaşım moderatör fln ne yapıp oluyoruz. bi yazar mısın hem ben, hem bazı bilmeyen arkadaşlarımız öğrenmiş olur | |
|
| |
kayabas Albay
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 29 Nerden : Bursa İş Ve Hobiler : www.oyuncu-forumu.tr.cx, kızlar, AVATAR, drake & josh Lakap : Cücü Kayıt tarihi : 12/08/08
| Konu: Geri: Mutlaka Okuyun Önemli Ptsi Eyl. 29, 2008 3:49 am | |
| Onurhan adımız pek duyulmuyor.. önce bunu kolaylaştırmamız lazım.. nasıl mı?? öncelikle 10 arkadaşınızı sitemize getirin veya 5 arkadaşınızı sitemize üye yapıp 150 mesajı aşın.. böylelikle hepinizi moderatör yaparız... | |
|
| |
TaNo96 VIP ÜYE
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 28 Nerden : Bursa İş Ve Hobiler : RaP ve Forum Lakap : ÇoKoNaT Kayıt tarihi : 12/09/08
| Konu: Geri: Mutlaka Okuyun Önemli Cuma Ekim 03, 2008 3:13 am | |
| arkadaş doğru söylüyor moderator oldum ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum | |
|
| |
kayabas Albay
| Konu: Geri: Mutlaka Okuyun Önemli Cuma Ekim 03, 2008 4:29 am | |
| - TaNo96 demiş ki:
- arkadaş doğru söylüyor moderator oldum ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum
konu açıp arkadaş eklemeye dewam et | |
|
| |
TaNo96 VIP ÜYE
Mesaj Sayısı : 765 Yaş : 28 Nerden : Bursa İş Ve Hobiler : RaP ve Forum Lakap : ÇoKoNaT Kayıt tarihi : 12/09/08
| Konu: Geri: Mutlaka Okuyun Önemli Cuma Ekim 10, 2008 12:59 pm | |
| | |
|
| |
Admin Kurucu
Mesaj Sayısı : 482 Yaş : 30 Nerden : Bursa İş Ve Hobiler : Rap-Forum Lakap : DJ Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Mutlaka Okuyun Önemli C.tesi Ekim 11, 2008 8:48 am | |
| O Dediklerini Yağıcak Ama Forumu Dolaşıp Kırık Linkli Oyunları Çöpe Küfürlü Yazıları Uyarıp Silme Vb | |
|
| |
kayabas Albay
| Konu: Geri: Mutlaka Okuyun Önemli C.tesi Ekim 11, 2008 9:17 am | |
| ama mesaj yazmayı da unutmayacaksın | |
|
| |
Admin Kurucu
Mesaj Sayısı : 482 Yaş : 30 Nerden : Bursa İş Ve Hobiler : Rap-Forum Lakap : DJ Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Mutlaka Okuyun Önemli Salı Kas. 18, 2008 4:32 am | |
| Bundan Sonra Moderator Olmak İsteyenler Moderator Başvurusu Bölümüne Daha Önce Kurdukları Site Vb Veya Moderator Oldukları Yerleri Kısacası Bilgi Ve Referansları Yazsınlar Biz Değerlendirip Kişilerİ sEÇECEĞİZ | |
|
| |
| Mutlaka Okuyun Önemli | |
|